Proefschrift Rick Hogeboom © Elma Hogeboom 2021

modern en minimalistisch

 

Binnenwerk

opmaak

Als je op zoek bent naar een modern en minimalistisch binnenwerk voor je proefschrift, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stijlvolle minimalistische lay-outs zijn onze expertise, en we helpen je dan ook graag bij het ontwerpen van jouw proefschrift. Door jou zo te ontlasten, kun jij je concentreren op wat het belangrijkst is: genieten van een stress-vrij proces.

Wanneer het gaat om de layout van je binnenwerk, dan zijn er verschillende opties:

1) Professioneel binnenwerk opmaak door GreenThesis
2) Gebruik onze Word-template voor een eenvoudige en strakke lay-out – (gratis voor klanten die kiezen voor omslagontwerp)

 

stijlvol & stress-vrij

1. Professioneel binnenwerk opmaak

GreenThesis helpt je graag ontzorgen door het binnenwerk van je scriptie vorm te geven.

Het aanleveren van bestanden is heel eenvoudig en kan zowel in pdf-formaat (zoals gepubliceerde hoofdstukken uit journals) als in Word-formaat.

We hebben over het algemeen 4 werkweken nodig om het binnenwerk op te maken, maar raden je aan om het proces zo snel mogelijk te starten, zodat je echt kunt genieten van het ontwerpproces.

Een binnenwerk wordt altijd op maat gemaakt en wordt ontworpen met volledige flexibiliteit in bijvoorbeeld lettertypekeuzes.

Voor een voorbeeld van enkele lay-outs, klik op onderstaande afbeeldingen.

Omslag Voorkant Audrey Meulendijks
Paperwise Agriwaste Paper

het gemak van word

2. Gebruik ons (gratis) word template

Vooral de tweede optie is interessant om wat geld te besparen. Het combineert het gemak van Word met het uiterlijk van een professioneel ontworpen lay-out waarmee je het binnenwerk zelf kunt opmaken.

De template helpt je bijvoorbeeld met vooraf gedefinieerde paginaformaten, marges, lettertypen, titelpagina’s en instellingen voor hoge resolutie, om er maar een paar te noemen.

GreenThesis biedt deze Word-template voor de opmaak van je proefschrift gratis aan aan alle klanten die hebben gekozen voor omslagontwerp.

Wil jij ook een duurzame dissertatie?

error: All content on this website is protected by copyright. For media requests, please contact us through our contact form.