Contact

Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Voor meer informatie of andere vragen kun je het contactformulier hieronder versturen. 

Privacybeleid

13 + 7 =

FAQ

Veel gestelde vragen

Kan ik een offerte aanvragen?

Ja, dat kan zeker! Vul hiervoor het formulier in op de pagina Offerte. Doorgaans reageer ik binnen enkele dagen.

Hoe lang vantevoren moet ik contact opnemen?

Mijn opdrachtenboek voor ontwerpopdrachten vult zich snel. Om voldoende tijd te hebben voor de opdracht en je te verzekeren van een plekje voor ontwerp, raad ik je aan om minimaal 6 maanden vantevoren contact op te nemen. Eerder mag natuurlijk altijd.

Op welk formaat drukt DuurzameDissertatie?

Wij gebruiken het standaardformaat (17×24 cm) dat door de universiteiten wordt gehanteerd. Andere formaten zijn ook mogelijk. Mocht je een ander formaat wensen, geef dit dan aan bij het aanvragen van een offerte op de pagina Offerte aanvragen.

Kun je ook het hele boekje voor mij ontwerpen?

 Ja, in overleg is alles mogelijk. Wanneer je een offerte aanvraagt, kun je aangeven of ik voor jou het hele boekje moeten ontwerpen. Dit wordt dan meegenomen in de offerte. Zo sluit de door mij ontworpen omslag dan mooi aan op de binnenkant van je boekje.  Wil je liever zelf je de inhoud van je boekje ontwerpen? Dat is uiteraard ook prima. Om het je gemakkelijker te maken beschikt DuurzameDissertatie over template in Word die ik je kosteloos ter beschikking stellen.

Wat voor stijl omslagen kun je ontwerpen?

Alles is mogelijk. Van custom-made schilderijen tot abstracte foto achtergronden en minimalistisch zwart-wit. Jij vraagt, ik draai. En ben je er nog niet helemaal uit, dan kunnen we in overleg altijd tot een mooi voorstel komen.

Een dierbare wil de omslag ingelijst aan mij cadeau doen. Hoe werkt dat?

Wat leuk dat je zo’n bijzonder cadeau tegemoet kunt zien. Wij kunnen je dierbare hierin adviseren en helpen. Hiervoor kunnen ze een email sturen aan info <at> duurzamedissertatie <punt> nl, o.v.v. jouw naam en promotiedatum. Ik stem dan de wensen en details af, zonder dat jij je er verder druk over hoeft te maken. 

error: All content on this website is protected by copyright. For media requests, please contact us through our contact form.