Duurzaamheid

Milieuvriendelijk gedrukt

op Gerecycled Papier

Gerecyclede Grondstoffen

1. Bewuste Basis

Zoals Isaac Newton al zei: “If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants”. Dit is precies waar promoveren om draait. Vernieuwing geworteld in traditie. Hoe mooi is het dan om dit principe door te voeren in een proefschrift. Daarom maken wij voor het drukken van jouw proefschrift gebruik van gerecycled papier, als bewuste basis. Zo wordt je dissertatie een mooi geheel, verweven met het verleden, vooruitwijzend naar vernieuwing. 

Oog voor ontwerp

2. Duurzaam Design

We helpen je graag bij het duurzaam ontwerpen van een omslag voor je proefschrift. Al onze ontwerpen worden gemaakt met aandacht voor het milieu. Van een handgeschilderd ontwerp of een foto-omslag tot een ander creatief ontwerp, alles is mogelijk in overleg. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In het geval van handgemaakte ontwerpen, schilderen wij op duurzaam papier. Ook gebruiken wij hiervoor (soms zelfs handgemaakte) verven op basis van milieuvriendelijke pigmenten. Aan alles is gedacht.

Laat je ons je omslag ontwerpen, dan krijg je het origineel (of een duurzame afdruk, in het geval van een digitaal ontworpen omslag) cadeau voor aan de muur. In overleg (met bijvoorbeeld ouders) kan ook het inlijsten worden geregeld, voor een prachtig blijvend cadeau voor jouw speciale dag.

Aandacht voor detail

3. Duurzaam Drukken

Als duurzame uitgever werken wij samen met drukkers die voorlopen in duurzaamheid. Duurzaam drukwerk gaat namelijk verder dan een drukkerij die draait op groene stroom. Van gerecyclede papieren tot klimaatkeurmerken, wij onderwerpen iedere drukker aan een grondige screening. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw proefschrift milieuvriendelijk wordt gedrukt, zonder de zorgen om alles zelf uit te moeten zoeken.

Planten voor de toekomst

4. A Tree for a Hightree

 Alle proefschriften die ons worden toevertrouwd, ontwerpen en drukken wij met aandacht voor duurzaamheid en detail. Maar dit is niet waar het ophoudt. Bij Hightree® Sustainable Publishers geloven wij dat duurzaamheid verder gaat dan een schoon productieproces; wij willen samen met jou een positieve impact hebben op deze wereld. Daarom planten wij een boom voor elk exemplaar van ieder proefschrift welke aan ons wordt toevertrouwd. Dus laat je bijvoorbeeld 100 boekjes drukken, dan zijn dat 100 bomen! Dat noemen wij ‘a Tree for a Hightree’.

Wil jij samen met ons meewerken aan een gezonde wereld? Wij kunnen dit niet zonder jou. Daarom hopen we dat we jou mogen helpen bij het ontwerpen van jouw proefschrift. Zo gaan wij samen op weg naar een betere, gezondere en groenere toekomst.

Wil jij ook een duurzame dissertatie?