Gratis Templates

voor jouw duurzame dissertatie

Het gemak van Word

1. Binnenwerk Opmaak

Ik vind dat duurzaam ontwerpen en drukken de nieuwe standaard moet worden. Daarom doe ik er alles aan om dit voor jou mogelijk te maken. Zo bied ik je een gratis Word template aan voor de opmaak van jouw proefschrift. Zo kun jij gemakkelijk een strakke en minimalistische opmaak zelf verzorgen zonder kapitalen uit te hoeven geven. Mocht je alsnog hulp nodig hebben, dan verzorg ik dat tegen een schappelijk tarief. 

Duurzame proefschriften - © DuurzameDissertatie.nl 2020
Sustainable Water Use Thesis - © DuurzameDissertatie.nl 2020

Indesign TEmplate

2. Met Gemak een Omslag

Ik help je graag bij het duurzaam ontwerpen van een omslag voor je proefschrift. Al mijn ontwerpen worden gemaakt met aandacht voor het milieu. Van een handgeschilderd ontwerp of digitale tekening tot een foto collage met grafische effecten, alles is mogelijk in overleg. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je zelf je omslag willen opmaken, dan kun je dat doen met behulp van dit gratis proefschrift omslag template voor Indesign. Je hoeft dan alleen nog de rugdikte te wijzigen op basis van het aantal pagina’s in je proefschrift.

error: All content on this website is protected by copyright. For media requests, please contact us through our contact form.