Proefschrift Rick Hogeboom © Elma Hogeboom 2021

handgemaakt met liefde

 

Omslag Ontwerp

Als het gaat om een mooi handgemaakt en duurzaam  omslag ontwerp voor je proefschrift, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Voor omslag ontwerp zijn er verschillende opties:
1) Volledig met de hand geschilderd ontwerp
2) Digitaale ontwerp
3) Schilder je eigen omslag, met de hulp van een professionele ontwerper.

 

handgeschilderd & milieuvriendelijk

1. handgemaakte aquarel

Als duurzaam kunstenaar combineer ik, Elma Hogeboom, mijn achtergrond in wetenschappelijk onderzoek met mijn liefde voor duurzame kunst en grafische vormgeving. Voor mijn handgemaakte omslagontwerpen gebruik ik milieuvriendelijke aquarelverf die ik met de hand maak van aardepigmenten en plantaardige ingrediënten.

Kies je voor een handgeschilderd ontwerp voor je proefschrift, dan beginnen we meestal met een (video)gesprek en op basis van ons gesprek kom ik met meerdere ontwerpmogelijkheden en een kleurenpalet.

Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, begin ik met schilderen, wat meestal ongeveer 3 weken duurt. Na voltooiing ontvang je een digitaal bestand op hoge resolutie voor je omslagontwerp en als bonus mag je het origineel als cadeau houden!

Paperwise Agriwaste Paper

het beste van twee werelden

2. Digitaal ontwerp

De tweede optie voor een omslagontwerp is een digitaal ontwerp. Een digitaal ontwerp kan gebaseerd zijn op bijvoorbeeld een foto, waarbij ik digitale penselen gebruik om je omslag te schilderen. Een andere optie is een fotocollage of bijvoorbeeld een crossmedia ontwerp, waarbij ik digitale en handgeschilderde kunst combineer.

Een-op-een workshop omslag ontwerp

3. Ontwerp je eigen omslag

Als je creatief bent en graag je eigen omslag wilt ontwerpen, maar je weet niet hoe je het exacte proces moet aanpakken, dan help ik je graag bij het ontwerpen en maken van je eigen omslag.

Meestal doen we 2 videogesprekken, waarbij ik je help een uitgebalanceerd ontwerp voor je omslag te maken. Dit betekent dat zowel de voor- als achterkant van de omslag interessant zijn om naar te kijken en uitgebalanceerd als het gaat om het gebruik van witruimte. Ik adviseer je ook in het gebruik van milieuvriendelijke kunstmaterialen en de specifieke technieken die nodig zijn om je ontwerp te schilderen of tekenen.

Nadat je je ontwerp hebt voltooid en ingescand, zal ik de digitale optimalisatie doen om ervoor te zorgen dat je ontwerp goed wordt vertaald in druk.

Ik garandeer je: deze optie wordt een leuk en spannend proces met een prachtig resultaat: je eigen uniek ontworpen proefschrift!

Olifantsgras

Wil jij ook een duurzame dissertatie?

error: All content on this website is protected by copyright. For media requests, please contact us through our contact form.