taal editing

Wetenschappelijke taal editing Voor je proefschrift en papers

Inés Beuker is onze taal editor & gepubliceerde auteur met een wetenschappelijke achtergrond. Ze spreekt vloeiend Engels en Nederlands en schrijft in beide talen. Een aantal van haar korte verhalen heeft prijzen gewonnen.

Als wetenschappelijk redacteur kan Inés (delen van) je proefschrift controleren op grammatica, spelling, en stijl in Brits en Amerikaans Engels.

Waarom zou je gebruik maken van een editor? Na alle tijd en moeite die je hebt gestoken in het behalen van je PhD, zou het jammer zijn als je thesis volstaat met taalfouten. Natuurlijk zullen de meeste gepubliceerde artikelen al door wetenschappelijke tijdschriften zijn gecontroleerd, maar verdienen je introductie, conclusie en dankwoord niet dezelfde aandacht?

En natuurlijk staat Inés ook voor je klaar om je andere manuscripten te controleren. De meest prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften letten strikt op correct gebruik van Engels. Door je manuscript professioneel te laten redigeren, verzeker je je ervan dat het de hoge standaarden van deze tijdschriften haalt.

Enthousiast? Neem contact op

error: All content on this website is protected by copyright. For media requests, please contact us through our contact form.